Konsullata italiane ne shqiperi

Viza | Ambasada e SHBA në Shqipëri

Mbështetja italiane u bë prezente pothuaj në të gjitha fushat në vëndin tonë, duke rikonfirmuar faktin se Italia ishte donatori dypalësh kryesor i Shqipërisë, si në aspektin e financimeve, ashtu edhe në gjërësinë e spektrit të ndërhyrjeve.

16 Mars 2020 Ambasada italiane në Tiranë njofton qytetarët e saj që jetojnë në Shqipëri se që nga java e kaluar janë duke u kryer fluturime të posaçme për 

Con Ordinanza n. 256 del 10.04.2020, il ministero della sanità ha disposto delle modifiche e integrazioni all’ordinanza n. 193 del 20.03.2020 “sulle limitazioni alla circolazione nella Repubblica di Albania”. Nello specifico queste modifiche e integrazioni consistono nell’inserimento di una nuova fascia oraria in cui i settori gi&agrav Ambasciata d'Italia - Tirana Recenti disposizioni del Governo albanese sui rimpatri commerciali 16/04/2020. In riferimento alle richieste di rientro in Italia il Ministero per l’Infrastruttura e l’Energia della Repubblica d’Albania ha reso noto che a partire da sabato 18 aprile 2020 verranno effettuati voli commerciali dedicati da parte della compagnia Air Albania, autorizzati in via eccezionale in deroga alle Ambasada Gjermane në Shqipëri Uebfaqja e Ministrisë së Jashtme: Marrëdhëniet gjermano-shqiptare janë të ngushta dhe të larmishme. Pres me padurim të njoh njerëz nga fusha të shumta të jetës dhe së bashku të gjejmë mënyra për të thelluar shkëmbimin tonë si dhe mbështetur kursin e reformave në Shqipëri.

Ne nuk do të harrojmë se, për ju, një intervistë për vizë mund të jetë një përvojë e re apo frikësuese, dhe se ju mund të jeni nervozë. Ne do të shfrytëzojmë kohën e kufizuar në shërbim të intervistës për të pasur një ide sa më të qartë të planeve dhe qëllimeve të udhëtimit tuaj. Italianët zbulojnë qytetin më të sigurt në Shqipëri nga ... Konsullata Italiane e Gjirokastrës ka qenë gjatë gjithë këtyre ditëve në komunikim të vazhdueshëm me partnerët italianë të rajonit jugor, artistët, shkencëtarët, politikanët dhe ekspertët që kanë prej vitesh një bashkëpunim të ngushtë me jugun e Shqipërisë në projekte që prekin shumë fusha. Shkodër, konsullata italiane kremton festën e Republikës ... Aug 21, 2015 · SHKODËR - Konsullata italiane në Shkodër ka kremtuar festën e Republikës së Italisë. Ka qenë përgjegjësja e kancelarisë konsullore në Tiranë, Suzan Shlain, e cila ka përshëndetur të pranishmit, ndërsa në fjalën e saj ajo u përqendrua në marrëdhëniet mes dy vendeve, por edhe në situatën politike dhe ekonomike, që po kalojnë dy vendet. Shalin ka … » VIDEO/ Italianët zbulojnë qytetin më të sigurtë në ... Konsullata Italiane e Gjirokastrës ka qenë gjatë gjithë këtyre ditëve në komunikim të vazhdueshëm me partnerët italianë të rajonit jugor, artistët, shkencëtarët, politikanët dhe ekspertët që kanë prej vitesh një bashkëpunim të ngushtë me jugun e Shqipërisë në projekte që prekin shumë fusha.

8 Janar 2020 Fabrizio Bucci është ambasadori i ri i Italisë në Shqipëri. të Italisë në faqen e tyre zyrtare në Facebook si dhe ambasada italiane në Shqipëri. 16 Mars 2020 Ambasada italiane do mundësojë kthimin në Itali të shtetasve të saj me avionë të dedikuar. Nëpërmjet një njoftimi në rrejtët sociale selia  29 Mars 2020 Kështu shkruan ambasada italiane në një postim në faqen zyrtare për sensibilizimin e shqiptarëve me popullin fqinj. “Faleminderit Shqipëri. Adresa dhe kontakte Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë Rruga Skënderbej, Nr. 8 1001 - Tiranë, Shqipëri Telefon: +355 (0) 4 2274 505 Telefax:  Lista e misioneve diplomatike në Republikën e Shqipërisë ... Në kryeqytetin e Shqipërisë në Tiranë ndodhen 38 ambasada, një delegacion i Bashkimit Europian dhe 3 Konsullata të Përgjithshme në Vlorë, Korçë dhe Gjirokastra.. Tiranë

Konsullata Italiane e Gjirokastrës – Gazeta Koha Jone

23 Shtator 2019 TIRANË, 23 shtator /ATSH/ Ambasada e Italisë në Shqipëri ka shprehur solidaritetin dhe mbështetjen e saj për popullin shqiptar pas  Kështu shkruan ambasada italiane në Tiranë, në një postim në faqen zyrtare për sensibilizimin e shqiptarëve me popullin fqinj. "Faleminderit Shqipëri! Një vend  Konsullata italiane ne Rumani, p.sh. nuk njeh te gjitha firmat e funksionareve te zyrave komunale, si rrjedhim, para se sa çertifikata te perkthehet e te legalizohet   Ambasada italiane ne Tirane ka dhene njoftimin per pjesemarrjen e Alketa ka prezantuar disa prej shfaqjeve më popullore dhe të ndjekura në Shqipëri. pritje të punësimit, punësim sezonal edhe punë shumëvjeçare në raste të veçanta, të legalizuar nga Konsullata italiane në vendin e qëndrimit të të huajit) , në  8 Janar 2020 Fabrizio Bucci është ambasadori i ri i Italisë në Shqipëri. të Italisë në faqen e tyre zyrtare në Facebook si dhe ambasada italiane në Shqipëri.


Konsullata Italiane në Vlorë jep viza - (28 Janar 2000 ...

Konsullata e Pergjithshme e Republikes se Shqiperise ne ...

pritje të punësimit, punësim sezonal edhe punë shumëvjeçare në raste të veçanta, të legalizuar nga Konsullata italiane në vendin e qëndrimit të të huajit) , në